Nytt år

Julen passerade med blötväder. Väldigt mättad gräsmatta så det blev kladdigt varje gång vi varit utomhus. Vår skurmaskin är nyttig vid dessa tillfällen. Kasper växer och utvecklas. Julafton fick han (och vi) besök av Filip & Hanna. På nyår åkte vi över med Kasper till dom istället. Bilresor går bättre nu för Kasper, även om han inte är helt förtjust. Vi var ute en del i samband med nyår och det verkar inte som om Kasper bryr sig så mycket om raketer. Smällarna verkar han helt oberörd av, men tjutet från vissa raketer tyckte han nog var konstigt. Men å andra sidan tycker han att ljudet av småbarn är väldigt konstigt också fortfarande. 
Efter nyår kom äntligen snön och sedan även lite kyla. Lättare att vara ute utan kladd. Här passade vi också på att klippa Kasper. En längd över hela kroppen (13mm). Han verkar inte frysa ännu i alla fall (-9 grader ute idag).
Kasper började må dåligt en morgon. Kräktes lite och ville varken äta eller dricka. Bara vila. Fortfarande ville han leka med oss, men på vårt initiativ istället för att han kom och bjöd upp till lek. Efter ett dygn kom han dock igång igen så nu är det som vanligt.
Tänder tappar han i god fart. Minst 4 tänder har vi hittat, men troligen har han tappat fler som "försvunnit". Nya tänder kommer upp och det känns som att käften växer på honom (grovlek) just nu.

Längdmässigt har han ökat med 1 cm i veckan i mankhöjd senaste tiden. Viktmässigt liger han just nu (5 månader) på 15,5 kg.

.
Nyklippt Kasper på promenad.