Om sidan

Lassej.se är mina personliga sidor där det går att läsa om mina intressen.
Kika på bilder, kolla vädret i Kungsängen, Se övervakningsbilder och följa de projekt (ofta tekniska) som jag leker med.

New blog posts

Sen tog det stopp..

Jul 30, 2017 by Lasse Jäderfeldt

Efter förra inlägget om regn...

38 mm regn

Jun 14, 2017 by Lasse Jäderfeldt

Så mycket (eller lite) har det kommit...

Där brann det ... Ooops!

May 31, 2017 by Lasse Jäderfeldt

Sedan senast... (igen) - Börjat bygga...

1:a maj välkommen

May 2, 2017 by Lasse Jäderfeldt

Sedan senast: - Sjösatt båten...

View all blog entries →

40 minuter i veckan

Posted on Mar 16, 2017 by Lasse Jäderfeldt

Så mycket mer dagtid får vi de här veckorna. Det går fort och det märks tydligt för mig när jag kikar över hemautomatiseringen för att se att de nya grejorna fungerar som de ska. Men det är mitten av mars nu. Snart ska båten i sjön (ca 1 månad), och redan nu kan man ta fram golfklubborna för att åka och slå bollar på rangen. Häromdagen fick jag till en bättre lösning med att kommunicera kommandon med Google home. Nu svarar den snabbt på kommandon och inom 1-2 sekunder så genomförs det jag ber om. Starta TV:n, Dra ned rullgardin bakom tv:n osv. (HA-Bridge, OpenHAB2, Gogle Home)

Vi var i Karibien en vecka. Riktigt trevligt bortsett från att jag klantade mig med solskydd första soldagen och brände magen lite väl mycket. Det blev till att sola lagom sedan och inte visa "röda" magen igen. 

Det blev några bra kort därifrån också. Både med 360 kameran och vanliga kameran.

No tags added.